Dzirkstele.lv ARHĪVS

"Zvaigžņu lietū 2" uzvar Kristīna Zaharova ar Nikolā Roldānu

2008. gada 3. novembris 10:45

893
"Zvaigžņu lietū 2" uzvar Kristīna Zaharova ar Nikolā Roldānu

Vaar vakarā LNT tiešraidē noslēdzās dziesmotā cīņa par 10 000 eiro, kurā uzvarētāju laurus plūca dziedātāja Kristīna Zaharova ar uzņēmēju Nikolā Roldānu. Arī TVNET specbalvu saņēma Kristīne un Nikolā.

Svētdienas vakarā visa Latvija varēja sekot līdzi LNT krāšņākā muzikālā šova "Zvaigžņu lietus 2" finālam. Divi šovā palikušie pāri - Kristīna Zaharova un Nikolā Roldāns cīnījās ar otru pāri Ralfu Rubeni un Lauru Kosīti par pirmo vietu.


"Zvaigžņu lietus 2" dalībnieku vidū svētdienas vakarā valdīja īpašs satraukums, jo šovakar pēc balsojuma beigām izšķīrās, kurš kļūs par šova uzvarētājpāri. Dalībnieki šoreiz bija sagatavojuši īpaši aizraujošus un krāšņus priekšnesumus, lai pārsteigtu visus "Zvaigžņu lietus 2" skatītājus.

 

Cīnoties par uzvaru, Laura Kosīte ar Ralfu Rubeni dziedāja M.Freimaņa dziesmu "Spārni un vējš" un R.Rubeņa dziesmu "Es nevaru būt balts". Nikolā Roldāns un Kristīna Zaharova finālā dziedāja L. Ričija un M. Džeksona dziesmu "We are the world" un Z.Liepiņa un M.Zālītes dziesmu "Atgriešanās".

 

Paralēli finālistu dziesmām skatītājus priecēja bijušie šova dalībnieki, kuri visi izpildīja kādu no dziesmām ar kurām jau uzstājušies uz šova skatuves. Pēc pirmā dziedājuma žūrija, kuras sastāvā bija aktrise Ausma Kantāne, mūziķis Ivo Fomins, aktrise Ieva Puķe un režisors Valdis Lūriņš, Rubenim un Kosītei piešķīra 36 punktus, Roldānam un Zaharovai 37 punktus. Pēc otrās dziesmas žūrija bija labvēlīgāka un Roldānam ar Zaharovu piešķīra maksimālo punktu skaitu - 40, bet Kosīte ar Rubeni pēc otrās dziesmas saņēma tikai 37 punktus.

 

Pateicoties saviem priekšnesumiem, augstajam žūrijas vērtējumam (76 punkti) un skatītāju balsojumam, par uzvarētājiem tika pasludināti Nikolā Roldāns ar Kristīnu Zaharovu.