Dzirkstele.lv ARHĪVS

Latvijas Loto plāno piedāvāt saviem spēlētājiem miljoniem vērtus laimestus!

Tamāra Ulase

2008. gada 28. aprīlis 09:59

315
Latvijas Loto plāno piedāvāt saviem spēlētājiem miljoniem vērtus laimestus!

VAS "Latvijas Loto" gatavojas nākotnē piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem iespēju piedalīties starptautiskos loteriju projektos - loterijās ar vairākus miljonus vērtiem laimestiem. Pasaules loteriju organizēšanas pieredze nosaka, ka šādu mērķi var īstenot tikai uzņēmums, kas tiek stingri kontrolēts un ir atbilstoši sertificēts.

""Latvijas Loto" pirmais posms mērķa īstenošanai ir sasniegts - 2007.gadā uzsāktais darbs pie kvalitātes vadības sistēmas standarta ISO 9001:2000 un starptautiski atzītā informācijas drošības pārvaldes sistēmas standarta ISO 27001:2005 iegūšanas ir paveikts. Pagājušajā nedēļā starptautiskās auditoru kompānijas "Bureau Veritas Certification" pārstāvji pasniedza "Latvijas Loto" abus iepriekšminētos sertifikātus. To iegūšana apliecina VAS "Latvijas Loto" uzņēmuma augstos standartus attiecībā pret izložu organizēšanas procesu kvalitāti un spēju nodrošināt to atbilstību klientu vēlmēm un normatīvo aktu prasībām visaugstākajā starptautiskajā līmenī. Abi sertifikāti dod tiesības Latvijas Loto pretendēt arī uz WLA ("World Lottery Association") sertifikātu, kas, savukārt, ir pamatnosacījums plānotajai integrācijai nozīmīgos starptautiskos projektos," skaidro "Latvijas Loto" mārketinga menedžere Aiga Lazdāne.

 

VAS "Latvijas Loto" ir vienīgais uzņēmums Latvijā, kura pamatnodarbošanās ir valsts mēroga loteriju rīkošana. Šobrīd "Latvijas Loto" rīko četras skaitļu loterijas ar papildspēli un vienpadsmit momentloterijas. Populārākais "Latvijas Loto" produkts ir skaitļu loterija "SuperBingo" ar TV šovu svētdienu rītos telekanālā TV3. "Latvijas Loto" skaitļu loterijas Keno lielais laimests Ls 240 000 un tas joprojām ir lielākais laimests, kurš ir laimēts Latvijā un kuru ir iespējams laimēt.