Dzirkstele.lv ARHĪVS

Malieniešiem ir jauns sporta inventārs

Agita Auziņa

2007. gada 21. augusts 12:35

1698
Malieniešiem ir jauns sporta inventārs

Jaunajā mācību gadā Malienas pamatskolā sporta stundas varēs noritēt citā kvalitātē, jo iegādāts jauns sporta inventārs. Jauno inventāru pirmo reizi pielietoja pagasta sporta spēlēs, kas notika 18.augustā.


 

"Viss izdevās tā, kā bija ieplānots, un visi iedzīvotāji ir gandarīti. Necerēti liela interese bija par galda spēlēm," stāsta Malienas pamatskolas direktore Ieva Baltā-Pilsētniece.

 


Saskaņā ar projektu iegādāts un atjaunots futbola, volejbola, handbola, florbola, badmintona, galda tenisa inventārs, kā arī iegādāti jauni vingrošanas paklāji.

 

Vietējie iedzīvotāji inventāra ieguvi vērtē atzinīgi, un skola ir gatava dalīties inventārā arī citām sportiskām aktivitātēm.

 

"Sporta skolotājām būs daudz vieglāk strādāt. Jauns sporta inventārs vairāk motivē bērnus aktīvi sportot stundās," pauž I.Baltā-Pilsētniece.

 


Kopējās projekta izmaksas ir 1112 lati, no kuriem puse ir valsts budžeta finansējums, bet pārējais ir pašvaldības budžeta ieguldījums. Atbalstu šim projektam sniedza arī vecāku padomes priekšsēdētāja Ira Fjodorova, skolēnu vecāki, pagasta jaunieši un rajona Izglītības pārvaldes vadītāja Gunta Kupča.

 


"Nākamais sāpīgais punkts ir slēpes ziemai, meklēsim iespējas iegūt finansējumu arī tam," stāsta skolas direktore.

 

Skola vēlētos arī jaunu sporta angāru. "Sporta zāle ir maza. Ceram, ka līdz ziemai varēs izremontēt sporta zāli, bet diemžēl paplašināta tā netiks," uzsver I.Baltā-Pilsētniece.
Agita Auziņa