Dzirkstele.lv ARHĪVS

Jauniešu diena Gulbenē

Vika Vorobjova

2007. gada 28. jūlijs 13:49

1494
Jauniešu diena Gulbenē

Piektdien, 27.jūlijā, Pilsētas svētku ietvaros Gulbenes stadionā hip-hopa noskaņās notika Jauniešu diena "Gulces Ielaz". Pasākumā piedalījās mākslinieki no dažādām Latvijas pilsētām.

 

"Gulces Ielaz" bija pirmais šāda veida pasākums Gulbenē. To vadīja DJ Ras Luijs no Alūksnes. Ar jauniešiem apsveicinājās un labi atpūsties novēlēja arī Ministru prezidents Aigars Kalvītis. Pasākumā piedalījās tādi hip-hopa mākslinieki kā "In 0"no Siguldas, "Edavārdi" no Rīgas, "R-VISS & co" (Rīga), "Mītava" (Jelgava), "Rays" (Rīga), "Gacho" (Rīga), "Pionieri" (Rīga), DJ Monstrs, "Runu zāle" (Rīga), kuri jauniešus (un ne tikai) priecēja līdz pat vēlai naktij. Nedalītas skatītāju simpātijas izraisīja puišu deju grupa "Connected Attack", kas demonstrēja elpu aizraujošu break dance. Jauniešu dienu ekstrēmāku un aizraujošāku padarīja BMX paraugde

 

monstrējumi, kuros piedalījās jaunieši no Gulbenes, Madonas un Alūksnes. Triumfs mijās ar kritieniem un sāpēm, taču skatītāju atbalstu, sajūsmu un prieku tas nemazināja.

 

Pasākumu nespēja izbojāt pat spēcīgā lietusgāze, un diskotēka turpinājās līdz pirmajai rīta gaismai.