Dzirkstele.lv ARHĪVS

Pilsētas svētkos godina skaistākās sētas un jaunbūves

Malda Ilgaža

2007. gada 27. jūlijs 21:18

2542
Pilsētas svētkos godina skaistākās sētas un jaunbūves

Piektdien, 27.jūlijā, Pilsētas svētku atklāšanas pasākumā tradicionāli godināja Gulbenes skaistākās sētas un jaunbūves.

Pilsētas domes Pateicības rakstus saņēma 13 individuālo māju saimnieki, četru jaunbūvju - SIA "Rubate", SIA "Konto", SIA "Mega Rem" un veikala "Romantika" - īpašnieki un daudzdzīvokļu māja Nākotnes ielā 2/5, kur mājas vecākās pienākumu veic Marija Kubuliņa.

 

"Šogad mazāk vērtējām krāšņumaugu stādījumus un puķu dobes, bet sētas un uzņēmuma izaugsmi gada laikā. Izgājām laukā no centrālajām ielām uz pilsētas mazajām nomales ielām, kur arī ir daudz skaistu un sakoptu pagalmu," teica Gulbenes pilsētas labiekārtošanas iestādes vadītāja Ligita Miezīte.

 

Pateicības rakstus saņēma Alla Tilgase, Aldis Leišavnieks, Dzintars Vasiļjevs, Ņina Larionova, Ligita Aizpuriete, Jurijs Timermanis, Solvita Boša, Didzis Putniņš, Dace Kuzņecova, Evija Samsone, Raisa Raga, Līga Paidere un Aija Liepiņa.

 

Pilsētas svētkos iedzīvotājus sveica Gulbenes pilsētas domes priekšsēdētājs Nikolajs Stepanovs. Viņš atzina, ka visiem kopā ir izdevies paveikt ļoti daudz.

 

"Gulbene kā pilsēta attīstās arvien vairāk visās jomās. Viss, kam jūs liekat roku klāt, izdodas. Latvijā ir daudz cilvēku, kuri sūdzas, ka viss ir slikti, bet Gulbene ir piemērs, kur ikviens pieliek roku, lai iecerētais izdotos. Jums ir jālepojas ar pašu sasniegto. Jo vairāk mēs leposimies, jo lielāki būsim savā garā. Novēlu, lai, atskatoties uz paveikto, jūs ar paceltu roku lepni teiktu: "Mēs to izdarījām!"", teica Ministru prezidents Aigars Kalvītis.

 

Vecākās paaudzes vārdā gulbeniešus Pilsētas svētkos sveica Gulbenes pensionāru padomes priekšsēdētāja Mirdza Kušķe, uzsverot, ka Gulbene īpaši vecākās paaudzes
ļaudīm vienmēr paliks visskaistākā un mīļākā.

 

Jauniešu centra "Bāze" pārstāvji vēlēja gulbeniešiem nesēdēt uz zaļa zara, bet rāpties augstāk un augstāk.

 

Interneta portālu "www.dzirkstele.lv" laikraksta "Dzirkstele" 45 gadu jubilejas gadā prezentēja izdevuma kolektīvs. Laikraksta "Dzirkstele" galvenā redaktore Ginta Alberte atgādināja, ka izdevums arī turpmāk aktīvi informēs par notikumiem mūsu pilsētā un rajonā.

 

"Tikai ar "Dzirksteles" starpniecību jūs uzzināsiet visu jaunāko un aktuālāko. Atceros kādu pasākumu gada sākumā, uz kuru bija ieradušies ierēdņi no Rīgas, kuri vaicāja, vai Gulbenē ir internets. Gulbenē ir ne tikai internets, bet arī portāls, ir uzņēmīgi un darbīgi cilvēki, tāpēc ar katru gadu Gulbene kļūst arvien sakoptāka un skaistāka, jo mēs taču mīlam savu pilsētu," teica G.Alberte.

 

Pasākumā dziedāja "Cālis 2007" Annija Toma, dejoja Gulbenes kultūras centra senioru deju kopa "Vērdiņš" Dainuvītes Putniņas vadībā, kā arī senioru deju grupa "Reveranss", ko vada Edīte Ķikuste.