Dzirkstele.lv ARHĪVS

Būs otrā kārta volejbolā

Laura Kļaviņa

2007. gada 3. jūlijs 17:08

1498
Būs otrā kārta volejbolā

10.jūnijā un 1.jūlijā Gulbenes pilsētas stadionā smilšu volejbola "Gulbenes kauss" I kārtā sacentās sievietes un vīrieši.

 

Ilggadējā pasākuma organizators Dzintars Vasiļjevs laikrakstu informē, ka sieviešu komandas bija no Gulbenes, Valmieras, Rīgas, Saldus un Tukuma, savukārt vīrieši tika pārstāvēti no Gulbenes, Lejasciema, Madonas, Balviem, Bērzpils un Stāķiem. Kopā bija 24 komandas. Komandas tika sadalītas apakšgrupās. Kopvērtējumā 1.vietu sieviešu konkurencē ieguva Gulbenes komanda "Tieši rokās", kuru pārstāvēja Aija Cirpone un Daiga Ņikitina, 2.vieta lizumniešu komandai "Ellība" - Elīna Morozova un Līga Blūma, 3.vieta pieder Gulbenes komandai "Varam" - Ārija Samsonova un Iluta Rudzīte, 4.vieta - "Dzintariņiem" no Gulbenes, 5.vieta - "Nezinu" no Gulbenes un 6.vieta -"Ranetai" no Lizuma.

Vīriešu konkurencē kopvērtējumā 1.vietu ieguva Balvu komanda "ATU" - Gatis Stepanovs un Gints Barinskis, 2.vietu ieguva madonieši Edgars Līcītis un Vasīlijs Trusovs, komandas nosaukums "Signāls" un 3.vietā Bērzpils un Balvu apvienotā komanda "Pumpuriņš" - Raitis Tiltiņš un Reinis Sausiņš, 4.vieta gulbeniešiem "Marķīzs", 5.vieta Lejsciema komandai "Wig Wam junior" un 6.vieta "Tēvam un dēlam" no Gulbenes.

"Būtu ļoti liels prieks, ja pludmales volejbola entuziasti aktīvāk atbalstītu šo sporta veidu. Liels paldies SIA "Vidzemes būvnieka" valdes priekšsēdētājam Jānim Boktam un Gulbenes rajona bērnu un jaunatnes sporta skolas vadītājam Normundam Aizpuram par atbalstu," saka Dz.Vasiļjevs.

Otrā kārta sievietēm smilšu volejbolā "Gulbenes kauss" būs 15.jūlijā Gulbenes stadionā, vīriešiem - 21.jūlijā. Sākums pulksten 10.00.