Dzirkstele.lv ARHĪVS

Kur lasīt aktuālās ziņas par Olimpiskajām spēlēm Sočos?

Rihards

2013. gada 15. oktobris 10:00

73
Kur lasīt aktuālās ziņas par Olimpiskajām spēlēm Sočos?

Nākamās Ziemas Olimpiskās spēles sāksies jau pēc pavisam neilga laika – nepilniem četriem mēnešiem. Gatavošanās šim notikumam norit pilnā sparā, un sportisti jau gadiem trenējas, lai sasniegtu labāko fizisko formu tieši šajā laikā, tāpat darba netrūkt ne spēļu organizatoriem, ne dažādu valstu olimpiskajām komitejām. Piedāvājam jums iepazīties ar veidiem, kā uzzināt jaunāko par Olimpiskajām spēlēm pilsētā Soči.

Veidi, kā iespējams uzzināt aktuālākos jaunumus par Olimpiskajām spēlēm Sočos:
• Apmeklējot Olimpisko spēļu oficiālo mājas lapu sochi2014.com;
• Sporta pārraidēs un sporta ziņās;
• Interneta portālos.
  
Lai uzzināto visu aktuālo par Olimpiskajām spēlēm Krievijas kūrortpilsētā Soči, jūs varat apmeklēt oficiālo spēļu mājas lapu sochi2014.com. Jūs tur varēsiet uzzināt aktualitātes, kas saistītas ar Olimpisko spēļu organizēšanu, biļešu tirdzniecību un Olimpiskās uguns ceļu no Grieķijas uz Sočiem. Tomēr, jāņem vērā, ka šajā interneta vietnē ievietotā informācija ir vienpusēja un atspoguļo tikai spēļu organizatorisko pusi.

Oficiālā spēļu mājas lapa nesniedz informāciju par neveiksmēm un ķibelēm, kas saistītas ar spēļu norisi un konfliktiem, kas varētu tās ietekmēt. Tāpat jums nebūs pieejama informācija par sportistu gaitām, gatavojoties šim vērienīgajam notikumiem, un citas aktualitātes, kas varētu jūs interesēt. Arī Latvijas Olimpiskās komitejas oficiālajā mājas lapā olimpiade.lv nav pieejama ļoti plaša un vispusīga informācija par gatavošanos Olimpiskajām spēlēm.

Ja Soči jūs interesē tieši no sportiskās puses – sacensību rezultāti pirms spēlēm, sportistu treniņi un ekspertu prognozes, noderīgas būs dažādas radio un televīzijas sporta pārraides, kā arī sporta ziņas. Jāpiebilst gan, ka gadījumos, kad tās nav specializētas tieši olimpiskajām spēlēm, tajās var būt iekļauts lērums citas informācijas, bet ne vārda par Olimpiskajām spēlēm.

Viens no ērtākajiem veidiem, kā iepazīties ar Olimpisko spēļu jaunumiem un aktualitātēm, ir dažādi ziņu portāli. Tie piedāvā plašu un vispusīgu informāciju par gatavošanos spēlēm – tiek apskatītas gan sportistu gaitas, gan organizatoriskie jautājumi, gan ar spēlēm saistītie skandāli. Turklāt informāciju atrast ir pavisam vienkārši, piemēram, ziņu portāls focus.lv piedāvā veselu sadaļu, kur pieejamas tikai Olimpisko spēļu aktualitātes. Tās nosaukums ir Soči 2014.